Brokolicový salát s jablky a brusinkami
Po vydatných lahůdkách, pod kterými se bude prohýbat vánoční tabule je dobré našemu zažívání odlehčit. Skvělou volbou je lehce sladký salát z čerstvé brokolice, jablek a cibule, doplněný sušenými plody a semínky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 511 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,44 g |
Tuky | 30,43 g |
Vláknina | 40,69 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 95,70 g |
Postup přípravy
Salát můžeme podávat ihned nebo jako přílohu k masu, výborně se hodí k sýrům.
Zveřejněno 25. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicový salát s jablky a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4AG
Moje poznámka
Brokolicový salát s jablky a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4AG
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 53 minutami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 21 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 13 minutami
Cuketový bramborák
Betes před 18 minutami
Banánová bábovka
Verunkavh před 38 minutami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 39 minutami
Těsto na pizzu
Olympus před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 1 hodinou
Špekáčky na pivu
E. J. K. před 1 hodinou
Kuřecí stehna v medu
E. J. K. před 1 hodinou
Medová kuřecí prsa
E. J. K. před 1 hodinou
Banánový koláč
MarieP před 1 hodinou
Tématické fráze:
brokolicovy salat s jablky,
salát z brokolice a jablky
Suroviny:
brokolice,
jablko,
cibule červená,
brusinky sušené,
rozinky,
semínka slunečnicová,
olej olivový,
ocet,
sirup,
česnek granulovaný,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Dovolím si přidat malou radu, aby rozinky, brusinky aj. sušené plody se vždy před použitím propláchly v horké a poté studené vodě. Většina z nic je totiž sířených.