Potahovaci hmota Smartflex Velvet - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 774 kJ / 424 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 8,00 g | 
| – nasycené | 2,00 g | 
| – nenasycené | 6,00 g | 
| –– mononenasycené | 1,00 g | 
| –– polynenasycené | 5,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 11 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 87,00 g | 
| – cukry | 87,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
Recepty s touto surovinou
	
			
	
Prošívaný minidort
Recept ještě nebyl hodnocen2 bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Zašleháme do něj cukr. Potom přišleháme dva žloutky, aroma a olej. Lehce vmícháme mouku s práškem do pečiva. Rendlík,…
	
			
	
Dort ZAHRADA s borůvkovou náplní
Recept ještě nebyl hodnocenDoporučuji si nejdříve připravit všechny ozdoby z fondánu, nejlépe pár dní dopředu aby měl čas pořádně ztuhnout. KORPUS: Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky…
	
			
	
Dort prdelka
Recept ještě nebyl hodnocenNa korpus : Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny. Vešleháme rozpuštěnou čokoládu, smíchanou s medem a vejci. Vymícháme a nakonec střídavě vmícháme mléko a mouku s…
	
			
	
Dort CRAZY FROG na lyžích
Recept ještě nebyl hodnocenZ drátku vytvoříme "kostru" kterou obalíme fondánem a vymodelujeme crazy froga. Dopředu si také vymodelujeme brány a necháme je ztuhnout. KORPUS: Žloutky vyšleháme s…
	
			
	
Dort JAGERMEISTER
Recept ještě nebyl hodnocenKORPUS: Žloutky oddělíme od bílků. Cukr, olej a žloutky ušleháme. Po chvilce přidáme rum a zamícháme. Poté přidáme mléko a mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva…
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více