Pečená husí ramínka
Recept ještě nebyl hodnocenŠťavnatá a měkká – taková jsou husí ramínka připravená v pomalém hrnci po dobu šesti hodin. Husa nemusí být jen svátečním pokrmem. Pokud místo zelí a knedlíků zvolíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 720 kJ / 172 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 12,00 g |
| – nasycené | 3,50 g |
| – nenasycené | 8,50 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 2,50 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Šťavnatá a měkká – taková jsou husí ramínka připravená v pomalém hrnci po dobu šesti hodin. Husa nemusí být jen svátečním pokrmem. Pokud místo zelí a knedlíků zvolíme…