Pečená husí ramínka

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 6 hodiny 4 porce Pomalý hrnec 8 názorů

Suroviny

4 husí ramínka
1/4 litru drůbežího vývaru
sůl
pepř
kmín
máslová jíška
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Jednotlivé porce husích ramínek osolíme, opepříme a okmínujeme.

  2. Do pomalého hrnce (dále PH) naskládáme ramínka a podlijeme vývarem.

  3. PH přikryjeme poklicí a pomalíme na stupeň HIGH 3 hodiny a poté na stupeň LOW další 3 hodiny.

  4. Po uvedené době jsou ramínka krásně měkká a po vyjmutí je dozlatova a křupava opečeme pod grilem, třeba v mikrovlnné troubě. Stačí jim 5 minut.

  5. Výpek zbavíme větší části tuku a přelijeme do kastrůlku, přivedeme k varu a zahustíme malou lžičkou máslové jíšky.

  6. Necháme zlehka ještě 10 minut provařit.

  7. Poté omáčku dochutíme solí a pepřem. Podáváme výjimečně místo zelí s knedlíkem s vařenou rýží.

Poznámka

Jednoduchost + kvalitní surovina = nebe v hubě :))

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 18 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečená husí ramínka

Tématické fráze: pomalé pečení husy pečená husa v pomalém hrnci husa chlazená husa chlazená husí vývar top recepty pečená husa pečená husí stehna v ph husa v pomalem hrnci recept příprava husi 1/4 chlazená husa husí maso chlazené cena pečená husa z ph pomalý hrnec pecena husa husí porce pečení pečená husa na zelenině jak pect husu v pomalém hrnci husí křidélka pečená husa peceni husy na 40 pečení husi