Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravit zvěřinu je mnohdy výzva. S naším receptem to však může zvládnout každý. Dančí prošpikovanou kýtu podusíme se zeleninou a kořením, z čehož následně připravíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 464 kJ / 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 3,33 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 1,67 g |
–– mononenasycené | 0,67 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 6,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 66,67 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Připravit zvěřinu je mnohdy výzva. S naším receptem to však může zvládnout každý. Dančí prošpikovanou kýtu podusíme se zeleninou a kořením, z čehož následně připravíme…
Lehká a osvěžující křupavá kombinace ideální pro horké dny, nebo jako lehká příloha k hlavnímu jídlu. Spojení jemného nasládlého salátu a pikantních ředkviček dodá…
Tofu rozdrobíme a v misce smícháme se zakysanou smetanou, s pažitkou a pórkem nakrájeným nadrobno. Dochutíme podle svých představ pepřem a solí, lehce pokapeme olivovým…