Bramboráčky s ovocem
Recept ještě nebyl hodnocenNachystáme si jablka (či jiné ovoce) – jádřince vykrojíme vykrajovačem nebo nožem a nakrájíme kolečka asi 1cm. Brambory nastrouhat nahrubo a po hrsti dávat do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 249 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,65 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,50 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nachystáme si jablka (či jiné ovoce) – jádřince vykrojíme vykrajovačem nebo nožem a nakrájíme kolečka asi 1cm. Brambory nastrouhat nahrubo a po hrsti dávat do…
Předehřejeme si troubu na cca 180°C.Smícháme jogurt, mouku, cukr, tuk, kypřicí prášek a vejce. Těsto nalijeme na předem vymazaný a moukou vysypaný plech. Na něj…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Jablečný závin podle receptu slavné kuchařky Marie Janků-Sandtnerové: Provoněný rumem a skořicí je ozdobou svátečního stolu
Vaření a pečení na ohni si děti zamilují! Nastartujte rodinnou tradici chlebem na klacku nebo fantastickou živáňskou
Průvodce halloweenskými dýněmi: Kdy je můžeme jíst, jakou si na vydlabání koupit i proč je svíčka rizikem