Maki sushi
Recept ještě nebyl hodnocenSushi je tradičním japonským pokrmem, který už si ale našel místo v srdcích Čechů. Výroba domácího sushi je navíc poměrně snadná a může to být i zábava. Stačí správně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 494 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,70 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 80,40 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Sushi je tradičním japonským pokrmem, který už si ale našel místo v srdcích Čechů. Výroba domácího sushi je navíc poměrně snadná a může to být i zábava. Stačí správně…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
FOKUS: Hovězí dršťky! Jak zpracovat syrové i předvařené, jak na zadělávané na několik způsobů
Jak na dokonalé donuty: Tvar uděláte pomocí dvou skleniček, chuti a konzistenci prospěje kynutí přes noc
Za války byly potraviny na příděl: Půl kila masa na osobu na týden a černý obchod s předraženými cenami