"Seljodka pod šuboj" - slaneček pod peřinou
Recept ještě nebyl hodnocenBrambory, mrkev, červenou řepu a vajíčka si uvaříme, necháme vystydnout, oloupeme a nakrájíme na plátky. Do misky vrstvíme brambory, řepu, mrkev, vajíčko, slanečka i s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 587 kJ / 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,60 g |
– nasycené | 2,10 g |
– nenasycené | 5,50 g |
–– mononenasycené | 4,20 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Brambory, mrkev, červenou řepu a vajíčka si uvaříme, necháme vystydnout, oloupeme a nakrájíme na plátky. Do misky vrstvíme brambory, řepu, mrkev, vajíčko, slanečka i s…
Mrkev, celer nakrájíme na kolečka (celer na menší plátky) cibuli na kolečka, dáme do hrnce s kořením a s octem, malinko soli, jelikož slanečci jsou dost slané.Povaříme…
Slanečky krátce povaříme s : 1 velikou cibulí nakrájenou na kolečka 2 papriky nakrájené na proužky kořením a octem Po uvaření necháme vychladnout a slijeme tekutinu.…
Brambory uvaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Uzeného sledě zbavíme kůže, hlavy, vnitřností a kostí. Čisté maso z něj spolu se slanečkovými řezy, masem ze zavináče…
Brambory a slanečky si pokrájíme na stejně velké kostičky, přidáme nakrájenou cibuli a opepříme. Smetanu si vymícháme s majonézou a koprem a promícháme se salátem. Je…
Slanečky pokrájíme, cibuli nadrobno, papriky na proužky a všechny zbývající ingredience smíchat a dát vychladit. Jíme samotné nebo s pečivem
Slanečky sursild (kyselé slanečky jsou typické norské jídlo, které se jí na chlebu. 6 slanečků se naloží přes noc do vody s trochou mléka či octa. Poté se rozříznou…
Slanečky nakrájíme na drobné kousky, cibuli na kostičky (poměr téměř 1:1), smícháme s kořením a smetanou.Solíme dle potřeby - záleží na slanečcích. Necháme odležet v…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Proč navštívit Jižní Tyrolsko? Dobrým důvodem je zdejší chřest, místní farmář prozradil, jak si jej nejlépe vychutnat
Méně známá podzimní kořenová zelenina: Víte, jak využít v kuchyni pastinák?
Jak si užít zdravou cizrnu, aby dobře chutnala a nenadýmala? Stačí použít jednoduchý trik se slupkou a je po problému