Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 287 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 0,52 g |
Vláknina | 11,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Herinkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Ml
Moje poznámka
Herinkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Ml
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 5 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 19 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
cherst před 32 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 1 hodinou
Žampionový guláš s cuketou
Slavista62 před 3 hodinami
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 4 hodinami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 10 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 12 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 12 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 17 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 18 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 21 hodinami
Tématické fráze:
herinek,
herink ryba,
matejsy,
salát ze slanečků,
ryba herink,
ryba hering,
hering ryba,
rybí salát ze slanečku,
rybi salat ze zavinaču,
salat ze sledu,
salát ze zavináčů,
herinkschmaus,
ryba matejs,
pomazánka ze slanečků,
slaneček recept,
sled recept,
herinek ryba,
pomazánka z uzeneho slede,
salát z matejsů,
zavinace recept
Suroviny:
brambory,
slaneček,
sleď,
sardinky,
pasta sardelová,
cibule,
okurky sterilované,
řezy slanečkové,
voda,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (5)