Smažený hejk v pikantním těstíčku
Recept ještě nebyl hodnocenPorce hejka očistíme a zbavíme hřbetní a břišní ploutve (vede přes celou rybu). Porce ryby osolíme a připravíme si těsťíčko ze směsi hrašky-pikant, vody a nasekané…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 423 kJ / 340 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g |
| Tuky | 4,00 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 2,50 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 500 mg |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 54,00 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Porce hejka očistíme a zbavíme hřbetní a břišní ploutve (vede přes celou rybu). Porce ryby osolíme a připravíme si těsťíčko ze směsi hrašky-pikant, vody a nasekané…