Žabí stehýnka
Recept ještě nebyl hodnocenStehýnka omyjeme, osušíme a osolíme. Opečeme je na másle, přidáme na jemno nakrájenou šalotku a necháme zesklovatět.Pak vložíme také na jemno posekaný česnek, orestujeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 412 kJ / 98 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1,60 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 1,00 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 52 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,12 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Stehýnka omyjeme, osušíme a osolíme. Opečeme je na másle, přidáme na jemno nakrájenou šalotku a necháme zesklovatět.Pak vložíme také na jemno posekaný česnek, orestujeme…
Omytá a osušená stehýnka marinujeme 2 hodiny v marinádě z medu, rajského protlaku, sojové omáčky, strouhaného zázvoru a drceného česneku s malým střikem worcestru, …