Libanonský chléb s koprovým dresingem
Recept ještě nebyl hodnocenPlacky libanonského chleba položíme na pánev a chvilku je zahřejeme. Pak placky rozřízneme napůl a nožem je rozevřeme. Vznikne nám kapsa, kterou budeme plnit.Dresing si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 513 kJ / 362 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 27,50 g |
| – nasycené | 19,00 g |
| – nenasycené | 7,85 g |
| –– mononenasycené | 7,00 g |
| –– polynenasycené | 0,85 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 600 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 3,50 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
Placky libanonského chleba položíme na pánev a chvilku je zahřejeme. Pak placky rozřízneme napůl a nožem je rozevřeme. Vznikne nám kapsa, kterou budeme plnit.Dresing si…