Silvestrovský lososový talíř

Terrinka1 Kuchař: Terrinka1

Ryby 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

8 plátků celozrnného chleba
2 PL másla
120 g uzeného lososa třeba Ocean Sea
200 g žlutého melounu
1 cibule šalotka
1 KL strouhaného křenu
šťáva a oloupaná kůra ze 1/4 limetky
sůl
pepř
kopr na ozdobu
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Z toustového chleba vykrájíme vždy 2 kruhy o průměru cca 5 cm a namažeme je tenkou vrstvou másla. Obložíme kousky uzeného lososa.

  2. Do misky si připravíme žlutý meloun který zbavíme semínek, oloupeme a nakrájíme na velmi malé kostičky, šalotku oloupeme a najemno nakrájíme. Obojí smícháme s křenem, trochu limetkové šťávy a kůry, osolíme, opepříme dle chuti.

  3. Na kousky lososa rozdělíme malé množství melounové salsy a ozdobíme snítkami kopru.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Silvestrovský lososový talíř

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: sushi z toustového chleba obložený talíř foto talíř na sushi talir ryba obložený talíř s lososem uzený losos a žlutý meloun sivestrovske na tousty obložený talíř karbanátky obložený talíř recept recept shushi lososovy dort shushi recepty polreicha silvestrovské chutovky z toustového chleba obložený talíř ryby salsa ze žlutého melounu ryby oblozeny talir meloun a losos shushi z chleba ryba z melounu pohoštění z uzeného lososa