Libanonský chléb s koprovým dresingem

Susa Kuchařka: Susa

Studená kuchyně 0 názorů

Suroviny

Libanonský chleba
plátky krůtí šunky
hlávkový salát
sýr Gouda s vlašskými ořechy (plátky)
jablko (nakrájené na plátky)
řecký jogurt
čerstvý kopr
citronová šťáva
sůl
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Placky libanonského chleba položíme na pánev a chvilku je zahřejeme. Pak placky rozřízneme napůl a nožem je rozevřeme. Vznikne nám kapsa, kterou budeme plnit.

  2. Dresing si připravíme smícháním řeckého jogurtu, nasekaného kopru, limetkové šťávy a soli. Takto připraveným dresingem naplníme každou kapsu.

  3. Nyní už si kapsu můžete naplnit čím budete chtít. Já jsem zvolila krůtí šunku, salát, goudu a jablíčko. Kapsy spojíme párátkem a můžeme podávat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 99 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Libanonský chléb s koprovým dresingem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: libanonsky chleb libanonský chléb příprava libanonský chléb s jogurtem koprovým dressingem libanonská placka čím plnit řecký chleb recept na dresing s koprem