Jemný flapjack
Recept ještě nebyl hodnocenV kastrolu rozpustíme máslo s medem. Vločky nasypeme do větší mísy, ovesné vločky jsem si trochu nasekala v robotu, amarantové a quinoové jsem nechala tak, jak jsou. K…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 535 kJ / 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,80 g |
| Tuky | 4,40 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 3,80 g |
| –– mononenasycené | 1,60 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 61,00 g |
| – cukry | 4,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
V kastrolu rozpustíme máslo s medem. Vločky nasypeme do větší mísy, ovesné vločky jsem si trochu nasekala v robotu, amarantové a quinoové jsem nechala tak, jak jsou. K…
Máslovou dýni okrájíme a nastrouháme najemno.V kastrůlku rozpustíme ghí a na mírném plameni orestujeme dýni. Přidáme quinoové vločky, promícháme a necháme chvilku opékat…