Linecké těsto podle receptu 3 : 2 : 1 se vždycky povede: Nejoblíbenější cukroví tak zvládnou upéct i děti
Cukroví z cukrovinek: Tatrankové pracny chutnají jako slavné oplatky a jíst je můžete hned po upečení
Husarské koláčky s marmeládou: Voňavé cukroví z křehkého těsta voní vanilkou a oříšky a snadno se dělá
4 foto Hodnocení 2× Časté chyby při pěstování ačokči: Nesmíme zapomenout, že jde o popínavou tropickou liánu
Hodnocení 11× Ačokča plněná mletým masem v rajské omáčce: Podává se s knedlíkem a je stejně dobrá jako plněné papriky
6 foto Hodnocení 161× Ačokča je nenáročná popínavá zelenina. Poradíme, jak ji pěstovat a zpracovat její plody
Jak chutná panela: Sladidlo z cukrové třtiny voní po karamelu a skvěle vylepší džemy i drobenku na koláč
7 foto Nová hvězda Hell's Kitchen Martin Hranáč: Sám vařit nechci, pro hosty bych pronesl jídlo z restaurace, kde pracuji, směje se
Jak na dokonalý buřtguláš? Chuť vylepší vývar nebo trocha rajského protlaku, záleží ale i na správném množství cibule