Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 818 kJ / 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,98 g |
Tuky | 0,81 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy vložte kusy avokáda a vidličkou je rozmačkejte na pastu, ve které však nechejte malé kousky. Pasta by neměla být zcela hladká. Poté jen přidejte všechny ostatní suroviny a s avokádovou pastou je důkladně promíchejte. Guacamole je hotové.
Krok 2: Ačokču v jedné třetině přeřízneme, vydlabeme vnitřek a plníme guacamole.
Zveřejněno 9. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ačokča plněná guacamole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzo0
Moje poznámka
Ačokča plněná guacamole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzo0
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 7 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselé muffinky
Natkaaa před 25 minutami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 1 hodinou
Jadel ve slanině
majka.k před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 2 hodinami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 4 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 5 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 5 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 5 hodinami
Tématické fráze:
ačokča recepty,
jak zamrazit ačokču,
jak spotřebovat ačokča,
akokča top recepty,
ačokča pasta recept,
ačokča,
acokca nejlepší recepty,
recept z ačokči,
kdy je zralá ačokča,
ačokča recept,
zamražení ačokči,
jak zamrazit avokádo
Suroviny:
ačokča,
avokádo,
česnek,
cibule,
rajče cherry,
limetka,
koriandr čerstvý,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)