Aargauské brambory se sušenými jablky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 19 398 kJ / 4 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,64 g |
Tuky | 437,77 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 401 mg |
Sodík | 8,04 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 136,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám z nejakej knihy, bohužiaľ, už si nepamätám z akej. Keďže mám dostatok sušených jabĺk a domácu údenú slaninu, vyskúšala som a neľutujem.
Aargau je kantón vo Švajčiarsku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 1. 2019 19:14
casino: Ďakujem, potešili ste ma. Dúfam, že prežijete.
24. 1. 2019 16:37
Z kuchyně slyším: "Co to tady tak božsky voní, he?"
Pak břinkla poklička: "Ty si děláš prču, že!"
Potom vyzobala akorát maso...
(ale Ona nemá ráda ani např. povidlovou omáčku s uzeným)
***
První polovina surovin byla z vlastních zdrojů
Vaření bylo jedno velké překvapení:
Po půldni ve vodě byly křížaly skoro jako bláto, ale vařením zpevnily
Vyuzený bok (nevařený) byl jak máslo a po uvaření také zpevnil
Až při vaření jsem přihodil pár poněkud přesušených trnek a nakonec byly OK
Život mě naučil, že asi 30% úspěšného jídla tkví v jeho vhodné prezentaci
Toto kdyby, s nějakým uvěřitelným příběhem, nabídli na velkokarlovickém gastro festivalu, tak jim lidi urvou všechny ruce
***
No, snědl jsem to...
Pak břinkla poklička: "Ty si děláš prču, že!"
Potom vyzobala akorát maso...
(ale Ona nemá ráda ani např. povidlovou omáčku s uzeným)
***
První polovina surovin byla z vlastních zdrojů
Vaření bylo jedno velké překvapení:
Po půldni ve vodě byly křížaly skoro jako bláto, ale vařením zpevnily
Vyuzený bok (nevařený) byl jak máslo a po uvaření také zpevnil
Až při vaření jsem přihodil pár poněkud přesušených trnek a nakonec byly OK
Život mě naučil, že asi 30% úspěšného jídla tkví v jeho vhodné prezentaci
Toto kdyby, s nějakým uvěřitelným příběhem, nabídli na velkokarlovickém gastro festivalu, tak jim lidi urvou všechny ruce
***
No, snědl jsem to...
15. 1. 2019 18:44
Jikotka: Keby si bola bližšie, tak ti dám.
15. 1. 2019 13:27
Čekala jsem až dáš recept,uložila jsem si ho do oblíbených... sušená jablka nemám,takže musím počkat...
14. 1. 2019 20:55
Veronika.Hrozna: Veronika áno, ale už, bohužiaľ, nežije. Mali sme ho, bol to kocúrik, 15 rokov, je to britská krátkosrstá modrá mačka. Skutočne krásna mačka a do bytu ako stvorená. Ďakujem ti.
14. 1. 2019 18:59
tejaja: V profile je tvoja mačička? Je rozkošná!
14. 1. 2019 16:51
casino: Nerada varím to isté dookola. Dajte vedieť, ako chutilo či nechutilo.
14. 1. 2019 09:46
No, kam vy na to chodíte?
Vyzkouším, až budu "slaměný" vdovec
Vyzkouším, až budu "slaměný" vdovec
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 15 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 4 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 11 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 13 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: co se sušenými jablky
Suroviny: brambory, jablko, slanina, máslo, cukr krystal, sůl
Aargauské brambory se sušenými jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGZw
8 názorů