Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 170 kJ / 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,30 g |
Tuky | 22,60 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 67 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 45,50 g |
Postup přípravy
Vložíme do trouby, rozehřáté na 180°C, pět minut necháme rozehřát máslo a zalijeme trochou horké vody. Pečeme dalších dvacet minut.
Podáváme jako předkrm s opečeným světlým toustem.
Zveřejněno 4. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ačokča plněná sýrovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ny
Moje poznámka
Ačokča plněná sýrovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ny
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 6 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 6 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 6 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 6 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 6 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 7 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 8 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 8 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 9 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 9 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 9 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 9 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 10 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 11 hodinami
Tématické fráze:
ačokča recepty,
ačokča,
ačokča neboli mexická okurka,
ačokča recept,
recepty z ačokči,
recepty ačokča,
ačopča,
ačukča,
zapečená ačokča,
acocka,
akčokča,
recept ačokča,
ačopči,
zelenina ačokča,
ačokča - recepty,
ačokča plněná sýrem,
ačokča-recepty,
co je acokca,
ačočka recepty,
acokci recepty
Suroviny:
ačokča,
lučina,
sýr niva,
sýr chedar,
rajče sušené,
smetana zakysaná,
sůl,
bazalka čerstvá,
máslo
Komentáře (12)
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=a%...
Tady je diskuze na téma ačokča
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=a%...
Já dostala ačokču od kamarádky, tak už se těším na realizaci
Teri, semínka byla černá, vypadala docela zrale, ale nevím...
No, chuť je taková svěží, asi se nejvíc opravdu podobá hráškovým luskům, ale jakoby měkčí.
Aké boli semienka farby ? Ak neboli úplne dozreté, nevyklíčili by ti. Ja si na semená nechávam prvé plody, aby do zimy dozreli.
Andrejka, mladučké plody, ktoré sa jedia surové, teda do 3 cm, majú vynikajúcu jemne hráškovú príchuť.
Lituji, že jsem vyhodila semínka, ale třeba je ještě seženu.