Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 170 kJ / 519 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,30 g |
| Tuky | 22,60 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 67 mg |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 45,50 g |
Postup přípravy
Vložíme do trouby, rozehřáté na 180°C, pět minut necháme rozehřát máslo a zalijeme trochou horké vody. Pečeme dalších dvacet minut.
Podáváme jako předkrm s opečeným světlým toustem.
Zveřejněno 4. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ačokča plněná sýrovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ny
Moje poznámka
Ačokča plněná sýrovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ny
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
HarryHole před 36 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 42 minutami
Jednoduché langoše
o.d před 43 minutami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 43 minutami
Gulášová polévka
o.d před 44 minutami
Domácí rohlíky
MirkaHr před 4 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 13 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 14 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 15 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 16 hodinami
Tématické fráze:
ačokča recepty,
ačokča,
ačokča neboli mexická okurka,
ačokča recept,
recepty z ačokči,
recepty ačokča,
ačopča,
ačukča,
zapečená ačokča,
acocka,
akčokča,
recept ačokča,
ačopči,
zelenina ačokča,
ačokča - recepty,
ačokča plněná sýrem,
ačokča-recepty,
co je acokca,
ačočka recepty,
acokci recepty
Suroviny:
ačokča,
lučina,
sýr niva,
sýr chedar,
rajče sušené,
smetana zakysaná,
sůl,
bazalka čerstvá,
máslo
Komentáře (12)
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=a%...
Tady je diskuze na téma ačokča
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=a%...
Já dostala ačokču od kamarádky, tak už se těším na realizaci
Teri, semínka byla černá, vypadala docela zrale, ale nevím...
No, chuť je taková svěží, asi se nejvíc opravdu podobá hráškovým luskům, ale jakoby měkčí.
Aké boli semienka farby ? Ak neboli úplne dozreté, nevyklíčili by ti. Ja si na semená nechávam prvé plody, aby do zimy dozreli.
Andrejka, mladučké plody, ktoré sa jedia surové, teda do 3 cm, majú vynikajúcu jemne hráškovú príchuť.
Lituji, že jsem vyhodila semínka, ale třeba je ještě seženu.