Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 170 kJ / 519 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,30 g |
| Tuky | 22,60 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 67 mg |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 45,50 g |
Postup přípravy
Vložíme do trouby, rozehřáté na 180°C, pět minut necháme rozehřát máslo a zalijeme trochou horké vody. Pečeme dalších dvacet minut.
Podáváme jako předkrm s opečeným světlým toustem.
Zveřejněno 4. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ačokča plněná sýrovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ny
Moje poznámka
Ačokča plněná sýrovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ny
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 2 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 39 minutami
Pečené kuře
Kajkajak před 1 hodinou
Dušená rýže
Kajkajak před 1 hodinou
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 2 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 3 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 3 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
magdalenka před 3 hodinami
Vosí hnízda
ZuzanaH228 před 4 hodinami
Polévka z petrželové natě
Kajkajak před 4 hodinami
Vánočka II
iveta.kroul před 5 hodinami
Tématické fráze:
ačokča recepty,
ačokča,
ačokča neboli mexická okurka,
ačokča recept,
recepty z ačokči,
recepty ačokča,
ačopča,
ačukča,
zapečená ačokča,
acocka,
akčokča,
recept ačokča,
ačopči,
zelenina ačokča,
ačokča - recepty,
ačokča plněná sýrem,
ačokča-recepty,
co je acokca,
ačočka recepty,
acokci recepty
Suroviny:
ačokča,
lučina,
sýr niva,
sýr chedar,
rajče sušené,
smetana zakysaná,
sůl,
bazalka čerstvá,
máslo
Komentáře (12)
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=a%...
Tady je diskuze na téma ačokča
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=a%...
Já dostala ačokču od kamarádky, tak už se těším na realizaci
Teri, semínka byla černá, vypadala docela zrale, ale nevím...
No, chuť je taková svěží, asi se nejvíc opravdu podobá hráškovým luskům, ale jakoby měkčí.
Aké boli semienka farby ? Ak neboli úplne dozreté, nevyklíčili by ti. Ja si na semená nechávam prvé plody, aby do zimy dozreli.
Andrejka, mladučké plody, ktoré sa jedia surové, teda do 3 cm, majú vynikajúcu jemne hráškovú príchuť.
Lituji, že jsem vyhodila semínka, ale třeba je ještě seženu.