Slaná snídaňová pánvička neboli Country Breakfast Skillet: Americká klasika se slaninou a vejci zasytí na celé dopoledne
Jak na nejlepší houbovou smaženici: Kouzlo dokonalé chutí tkví ve správném smažení i jednoduchém ochucení
7 foto Hodnocení 25× 5 chyb při výrobě povidel: Poradíme, jak předejít řídkému či připálenému výsledku
5 foto Hodnocení 5× Chyby při vaření fazolové polévky: Nepřehlédněte kamínek a solte až na závěr
5 foto Hodnocení 7× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam
11 foto Hodnocení 13× Chyby při vaření polévek: Nechte je jen probublávat a zahuštění volte bez mouky
9 foto Hodnocení 39× Chyby při dávání smetany do omáčky: Pozor na typ smetany i čas jejího přilévání
7 foto Hodnocení 1132× Proč se přidává ocet do těsta na bramborové knedlíky? Naše babičky věděly
7 foto Hodnocení 1× Chyby při vaření těstovin: Pozor na dobu vaření, ale také na množství vody a soli
13 foto Hodnocení 79× 8 častých chyb při vaření omáček: Pozor dejte na hořkost, hrudky i konzistenci
5 foto Hodnocení 68× Chyby při přípravě čočky na kyselo: Předem ji důkladně proberte a šetřete s moukou
7 foto Hodnocení 9× Časté chyby při vaření brambor: Předejděte rozvařeným či naopak tvrdým bramborám
29 foto Češi v zahraničí: V Chorvatsku ochutnejte pomazánku z tresky a domů si přivezte Linu i čokoládu Mikado, radí Dagmar ze Splitu
Dny Marianne 2025: Největší nákupní svátek je zpět! Neváhejte a získejte slevové kupony i ikonickou nákupní tašku
Holka u plotny radí: Pravý maďarský Krumplis tészta aneb Grenadýrmarš z brambor a těstovin skvěle ochutí mletá paprika a zakysanka