Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
5 foto Hodnocení 16× Pražský koláč podle ČSN: Nadýchané koláče plněné krémem uchvátí každý mlsný jazýček
Video Vaříme podle ČSN: Fazolové lusky na kyselo jsou vynikající díky smetanové omáčce a báječně voní koprem
Video Hodnocení 6× Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN: Sypané tvarohem jsou dokonalé
Video Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta podle normy ČSN: Jsou parádně vláčné a se švestkami a tvarohem chutnají božsky
Video Hodnocení 46× Soukenický řízek podle ČSN: Na šťavnatém řízku z mletého masa si pochutná každý
Video Klasický soukenický řízek podle normy ČSN: Křupavý mletý řízek, který nadchne každého milovníka pořádného kusu masa
Video Pražský koláč podle normy ČSN: Nadýchané bochánky plněné krémem a posypané drobenkou chutnají božsky
Video Hodnocení 20× Pochoutkový salát podle ČSN: Chuťovka vhodná nejen na chlebíčky je vmžiku hotová
Video Hodnocení 82× Smaženka podle ČSN: Hit mléčných barů ve vaší kuchyni? S našimi tipy bude realitou
Video Vaříme podle ČSN: Vepřenky – slavné retro karbanátky z vepřového masa jsou úžasně šťavnaté a s hořčicí chutnají báječně
Jaroslav Sapík vařil pro princeznu Dianu: Topinku s vejci jsem jí musel dělat čtyři dny za sebou, vzpomíná slavný šéfkuchař
6 foto Retro okénko: Ovocné jogurty byly českým vynálezem. Oblíbená Jovonka stála 1,30 Kčs a díky ovocnému sirupu ji milovaly děti