Poctivý záhorácký závitek: Kombinace šťavnatého vepřového masa a kysaného zelí v tradiční slovenské úpravě
Jak nejlépe dozdobit beránka: Recepty na bílkovou, ledovou i karamelovou polevu zvládne podle návodu každý
Poleva je korunou mnoha druhů cukroví: Košíčky ochutí výrazná čokoládová, perníčky zase jemná cukrová. A jak je připravit?
Retro okénko: Perníčky ruměnky s voňavou polevou obsahují máslo a rum, jsou krásně měkké a nadýchané, na přípravu snadné
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Rychlé jogurtové langoše: Nadýchané, lehoučké a vláčné langoše chutnají jako u stánku, přitom je zvládne i začátečník
První císař Říše římské Augustus jedl skromně, podporoval pěstování obilí a zeleniny a zdravé stravovací návyky