Kam na kebab v Brně: V těchto podnicích si pochutnáte a za populární grilované maso zaplatíte kolem stovky
Zavařování podle zvěrokruhu: Víme, které znamení je expert na okurky, komu jdou marmelády a kdo má největší zásoby
Jak plnit sklenice při zavařování? Pod víčkem musí zůstat mezera, chybné zavření prozradí i typický zvuk
7 foto Hodnocení 71× Co přidat do marmelády, aby zhoustla? Vyberte si vhodnou variantu přímo pro vás
Video Hodnocení 4× Otevřete zavařovačku snadno a bez rozčilování. Videonávod ukáže tři tipy, jak na to
11 foto Hodnocení 109× Co dělat, když nechytnou víčka při zavařování? Přinášíme více možností řešení
Hodnocení 18× Časté chyby při vaření kečupu: Na vině bývá špatný výběr rajčat i přemíra koření a soli
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý
Hodnocení 37× Zavařit okurky lze snadno. Máme pro vás rady, podle kterých zvládne zavařovat i začátečník
Kuřecí supreme: Prsa s kůží a částí kosti jsou podle názvu to nejlepší z kuřete. Luxusní šťavnatý steak je toho důkazem
Silikonové formy na cukroví nestojí majlant a dobře se s nimi pracuje. Jen nesmíme udělat častou začátečnickou chybu
4 foto 10 luxusních chodů aneb Poslední večeře první třídy na Titanicu: Podávala se pečená kachna, broskve v želé i francouzská zmrzlina