Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
10 foto Hodnocení 6× Jaké jsou nejoblíbenější polévkové knedlíčky? Na své si přijde každý labužník
Hodnocení 98× Jaké udělat knedlíčky do polévky? Které jsou ty nejoblíbenější a do jakých polévek se nejvíce hodí
Hodnocení 198× Jak udělat drožďové knedlíčky do polévky a jak je zmrazit. Jejich příprava se vyplatí!
Univerzální těsto na koláče, buchty, vdolky a sladké knedlíky Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 hafikov 60 min