Vynikající zeleninová polévka minestrone podle Pavla Drdela: Použijte klidně starší zeleninu, radí šéfkuchař
Hrachová polévka s párkem podle ČSN: Její chuť vylepšuje mletá paprika a příjemně voní po majoránce a česneku
Lída Baarová měla ráda chlebíčky od Paukerta, později hladověla a jedla jen tři jablka denně, aby měla dokonalou postavu
Jak správně péct kuře? Lepší je svázané, na prsa se vloží speciální stříška a je dobré sledovat barvu šťávy, která z kuřete vytéká
9 foto Hodnocení 13× Chyby při pečení drůbeže: Nebojte se většího množství koření a pečte pozvolna
Jak na nejlepší drůbeží kaldoun? Na vydatnou polévku jsou ideální kachní droby, delší příprava nás odmění skvělou chutí
7 foto Hodnocení 627× Chyby při přípravě kachny: Nepodceňujte teplotu v troubě ani vhodnou dobu pečení
8 foto Hodnocení 43× Jak grilovat kuře? Grilování celého kuřete zvládne díky našemu návodu i začátečník
Vykostění kuřete do jedné minuty se stalo hitem internetu: Stačí použít igelitový pytlík a máte po starostech
5 foto Hodnocení 16× Co se tradičně vaří na Štěpána? Na druhý svátek vánoční pečeme pernatou drůbež
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu
Domácí vegeta z libečku: Kořenící směs nejen do polévky vyjde na pár korun a využijí se i zbytky zeleniny
7 foto Vychytané Prostřeno s Láďou Hruškou: Takhle slavný moderátor dělá husokuře s hrnkovým petrželovým knedlíkem
Nepečené smetanové řezy s čokoládou si budete připravovat často: Jsou rychle a snadno hotové a chutnají božsky