Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
Video Hodnocení 14× Česká kuchyně: Uvařte tradiční vepřo-knedlo-zelo, za které sklidíte velkou chválu
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
Video Hodnocení 36× Husa se zelím a rolovaným knedlíkem: Se slavnostním obědem vám pomůže videorecept
Video Jak na tradiční vepřo knedlo zelo? Poklad české kuchyně si podle tohoto receptu zamilujete na první ochutnání
7 foto Hodnocení 8× Jak upéct kachnu s červeným zelím? Tradiční pečínka báječně provoní celý domov
Jak připravit perfektní dušené kysané zelí? Chuť vylepší cibule, rozinky nebo jablko a husté musí být akorát na vidličku
7 foto Hodnocení 4× Chyby při přípravě čerstvého zelí jako přílohy: Hlídejte konzistenci, barvu i chuť
9 foto Hodnocení 5× Co uvařit se zelím? Inspirace na jednoduché pokrmy z křehkého hlávkového zelí
5 foto Hodnocení 27× Desatero rad na téma moravský vrabec: Jak se liší od výpečků a jaké maso použít?
5 foto Hodnocení 9× Jak připravit moravského vrabce? Šťavnaté maso voní dokonale kmínem a česnekem
7 foto Hodnocení 4× Jak ochutit zelí ze sklenice? Připravte si s námi naprosto neodolatelnou přílohu
7 foto Hodnocení 38× Jak udělat dušené zelí? K přípravě lze použít zelí čerstvé, kysané i sterilované
7 foto Hodnocení 31× Karamelizované zelí: Připravte si lahodnou přílohu s jemným nádechem karamelu
Jak ochutit dušené červené zelí? Báječně ladí s jablky, ořechy i se slaninou, důležitý je správný postup při přípravě
5 foto Hodnocení 36× Jak udělat sladkokyselé zelí? Dušené zelí je fantastickou přílohou k pečenému masu
Zelí podle Jana Punčocháře: „Nejraději mám to čerstvé a zkaramelizované,“ říká slavný šéfkuchař, který přidal i pár vychytávek
7 foto Hodnocení 40× Časté chyby při přípravě přílohového zelí: Předejděte jim a výtečně si pochutnáte
Rumunsko: V zemi hraběte Drákuly si pochutnávají na sarmale s mămăligou. Takhle jednoduše se tohle jídlo dělá
Jak správně sklízet a sušit vlašské ořechy při deštivém počasí? Stačí dodržet jednoduchý postup a ořechy vydrží do příští sklizně
Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Dodržujte pravidla tří „Z“ a kila poletí dolů skoro sama