Kuřecí řízky z horkovzdušné fritézy chutnají perfektně: Křupavost zaručí vylepšený trojobal, křehkost jogurt
Kdy dát potraviny do studené vody a kdy použít tu vroucí? Na velikosti v tomto případě opravdu záleží
Koláčové dobroty od Marcely: Pracny podle bábinky voní kořením a citronovou kůrou. Dokonalé jsou i díky obalení v kakau
Jak ochutit dušené červené zelí? Báječně ladí s jablky, ořechy i se slaninou, důležitý je správný postup při přípravě
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
8 foto Hodnocení 71× Čím zahustit dušenou mrkev? Osvědčené tipy a rady nejen pro začínající kuchaře
Pravá gulášová polévka: Maso je třeba nejprve prudce opéct a papriku přidat ve správný okamžik, aby nezhořkla
Video Hodnocení 45× Co uvařit z hovězí kližky? Nemusí to být vždy guláš, kližka je výborná i na česneku
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Dušený špenát může být pochoutkou: Stačí přidat správné množství česneku a cibule a dochutit slaninou
10 foto Hodnocení 7× Jak pěstovat hlávkovou kapustu. Získáme cennou surovinu pro kuchyňské zpracování
21 foto Králík na hořčici jako od babičky: Stačí dodržet několik rad a vznikne jídlo, které si zamilujete na první ochutnání
Jak upéct kuře v troubě, aby chutnalo jako z grilu? Tajemstvím je pomalé pečení v pekáči s mřížkou, typickou chuť dodá směs koření