Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
Video Hodnocení 84× Jak připravit dušenou mrkev? Pokrm je sice jednoduchý, ale zachutná celé rodině
5 foto Hodnocení 17× Čím zahustit dušenou mrkev? Poradíme vám hned několik vhodných způsobů zahuštění
Video Prázdniny u babičky: Pečený králík připravený podle tradičního receptu je báječně šťavnatý a nádherně voní česnekem
7 foto Hodnocení 9× Jakou vodou podlévat maso? Poradíme, jak teplota vody ovlivňuje šťavnatost masa
12 foto Hodnocení 2× Jak dusit hlívu ústřičnou? Připravte si snadno a rychle základ bezmasého jídla
Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Jak připravit nejlepší špenát? Díky smetaně bude lahodně krémový, česnek i špetka muškátového oříšku jej provoní
6 foto Hodnocení 2× Jak uvařit vepřový ocásek? Nejlépe chutná v polévce či v omáčce, ale i jako řízeček
Hovězí kližka na česneku a majoránce: Šťavnaté masíčko plné chuti se na talíři rozpadá, přípravu urychlí papiňák
17 foto Tereza z Peče celá země upekla poctivý voňavý mazanec za 77 Kč: Nešetřila přitom na žádné důležité ingredienci
Salát Rumcajs podle Těhotnýho kuchaře: Pikantní retro, které nikdy neomrzí. Kvalitní uzenina a skvělý dresink dělají zázraky