Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky voní tak, že se sbíhají sliny: Šťavnaté maso se sytou přílohou se upeče skoro samo
Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Jak skladovat vanilkové rohlíčky, aby byly na Vánoce křehké a voňavé: Záleží na správném místě, teplotě a způsobu uložení
16 foto Hodnocení 1× Jak využít dýňové pyré? Přinášíme lahodné recepty pro sladké pečení i slané vaření
Video Hodnocení 12× Dýňové pyré zvládne podle videonávodu každý. Je snadné, rychlé a univerzální
Hodnocení 32× Jak upéct podzimní dýňový koláč? Základem je křehké těsto s náplní z dýně a jablek
10 foto Kam pro skvělé dýně? Na farmě Bykoš nedaleko Prahy pořídíte menší dýni za 40 Kč. Dobře uskladněná vydrží do jara!
Staré hrušky můžete využít nejen do koláče. Udělejte z nich lahodný med, pikantní čatní, výborné smoothie nebo omáčku k masu