Vše o grilování
Grilování je metoda rychlé tepelné úpravy potravin většinou nad žhnoucími uhlíky. Tepelná úprava probíhá v řádu maximálně několika desítek minut a zhruba při teplotě kolem 160 °C. Poradíme, jak se griluje, ale také co všechno se dá grilovat.
Grilovat lze prakticky po celý rok, a to díky domácím grilům a grilovacím pánvím. V sezóně však tato činnost přece jen těší nejvíce. Je to hlavně tím, že při grilování využíváme hezkého počasí a při pobytu na čerstvém vzduchu nám i lépe chutná.
Den kukuřičných klasů
Den grilovaných kuřat
Den grilování
Den piva
Den chřestu
Den milovníků burgerů
Den bavorských bílých klobás
Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Další
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 7 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 10 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 12 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Státní svátky 2022 v červenci: Které obchody budou otevřené a kde si nenakoupíte?
Popeleční středou končí Masopust a pro křesťany začíná 40 dnů půstu. Co se v tomto období nesmí dělat?
Vyzkoušeli jsme za vás: Jak na domácí kimchi krok za krokem. Jedna větší sklenička vás vyjde na pouhých 21 korun