Vše o grilování
Grilování je metoda rychlé tepelné úpravy potravin většinou nad žhnoucími uhlíky. Tepelná úprava probíhá v řádu maximálně několika desítek minut a zhruba při teplotě kolem 160 °C. Poradíme, jak se griluje, ale také co všechno se dá grilovat.
Grilovat lze prakticky po celý rok, a to díky domácím grilům a grilovacím pánvím. V sezóně však tato činnost přece jen těší nejvíce. Je to hlavně tím, že při grilování využíváme hezkého počasí a při pobytu na čerstvém vzduchu nám i lépe chutná.
Den milovníků burgerů
Den bavorských bílých klobás
Den sardinek
Den trhaného vepřového masa
Mezinárodní den kuřecích křidélek
Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 11 Další
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé gnocchi
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 17 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 23 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno 5. 5. 2024 06:51
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přečtěte si Zobrazit více
Snadný bramborový guláš? Dejte si ho ve (skoro) bezmasé variantě, s hříbky nebo jen s trochou dobré anglické slaniny
Jídelní rozmary slavných: Nicole Kidmanová vařit neumí, klobáskám s kari omáčkou a chlebem ale nikdy neodolá
Formičky na pečení cukroví: Jak se o ně správně starat, aby dlouho vydržely? Pomůže obyčejná soda, ocet i nakypřená voda