Všehochuť z hovězího masa
Jemně dušené hovězí maso, které se doslova rozplývá na jazyku, je dokonale ochucené aromatickými bylinkami a doplněné svěží cuketou. Červené víno dodává jídlu výrazný a plný charakter, zatímco kombinace bylinek přináší vůni a jemnost.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 970 kJ / 3 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,81 g |
Tuky | 242,74 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,26 g |
Sacharidy | 123,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Všehochuť z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6WRl
Moje poznámka
Všehochuť z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6WRl
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 9 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 10 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 10 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 12 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 12 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 12 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 13 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 14 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 14 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 16 hodinami
Tématické fráze:
vaříme z hovězího masa,
hovězí maso recepty,
hovězí maso,
recepty z hovězího masa,
sušené hovězí maso,
příprava hovězího masa,
příprava sušeného masa,
vaření z hovězího masa,
zbytky hovězího masa,
vaření hovězího masa,
zbytky z hovězího masa,
vaříme ze sušeného masa,
sušení masa,
recepty na sušení masa,
susene hovezi,
hovezi maso priprava,
recept susene hovezi,
sušení hovězího,
sušené hovězí recept,
recepty z hovězího
Suroviny:
mouka,
sůl,
pepř mletý,
řízky,
olej olivový,
cibule,
česnek,
pórek,
vývar hovězí,
víno červené,
bylinky sušené,
pepř mletý,
bobkový list,
cuketa,
brambory,
slanina anglická
Komentáře (7)