Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 176 kJ / 1 237 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 46,02 g | 
| Tuky | 101,59 g | 
| Vláknina | 7,99 g | 
| Cholesterol | 686 mg | 
| Sodík | 1,81 g | 
| Sůl | 4,60 g | 
| Sacharidy | 31,85 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Maso opláchneme a osušíme. Ze slezinek odstraníme bílou bránici a nakrájíme na šikmé proužky, játra nakrájíme na silnější plátky a ty překrájíme na kostky.
	Krok 2: Rajčata nařízneme do kříže, spaříme horkou vodou, sloupneme a nakrájíme na drobné kostky. Žampiony sloupneme a nakrájíme na široké plátky. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno.
	Krok 3: Slaninu nakrájíme na drobnější kostičky, dáme do hlubšího kastrolu na rozehřátý olej a necháme zrůžovět. Přidáme nakrájené slezinky a játra a necháme zprudka orestovat.
	Krok 4: Dále přidáme cibuli, rajčata, libeček a kmín, dobře promícháme a pod poklicí na mírném plameni dusíme ve vlastní šťávě 10 minut.
	Krok 5: Přisypeme žampiony a dusíme dalších 10 minut. Mezitím si ve vodě rozmícháme hladkou mouku s paprikou, vlijeme do podušené směsi a necháme 5 minut provařit.
	Krok 6: Dle potřeby dochutíme solí a pepřem a můžeme podávat buď s houskovým knedlíkem nebo s rýží, posypané zelenou petrželkou.
Zveřejněno 27. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Všehochuť z vepřových vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pB26
Moje poznámka
					
				
Všehochuť z vepřových vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pB26
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							omáčka z vnitřnosti, 
						
						
							recepty z vnitřností, 
						
						
							vnitřnosti recepty, 
						
						
							vnitřnosti recept, 
						
						
							vepčové vnitřnosti, 
						
						
							omáčka s vnitřnosti, 
						
						
							vařené vepřové vnitřnosti, 
						
						
							vnitrnosti, 
						
						
							priprava vnitrnosti, 
						
						
							recept na vnitřnosti, 
						
						
							recepty vnitrnosti, 
						
						
							vareni vnitrnosti, 
						
						
							vepřivé vnitřnosti, 
						
						
							vepřové vnitřnosti vaření, 
						
						
							recept z vnitrnosti, 
						
						
							vařené vnitřnosti, 
						
						
							vnitrnosti s ryzi, 
						
						
							recept vnitřnosti s rýží, 
						
						
							pecene veprove vnitrnosti, 
						
						
							vnitrnosti z veproveho
						
					
						Suroviny:
						
							slanina gazdovská, 
						
						
							slezina vepřová, 
						
						
							játra vepřová, 
						
						
							cibule, 
						
						
							rajče, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							olej, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							voda, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							libeček, 
						
						
							petrželka zelená
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (16)
Myško knedlík sice někdy dělám doma,ale manželovi hrozně chutná kynutý,který dělávají v nedaleké restauraci a mají ho i volně k prodeji(já takový neutrefím