Jak na skvělou karamelizovanou cibuli: Levná delikatesa parádně ochutí maso i obyčejnou topinku, příprava je snadná
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
KVÍZ: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Jak poznat jedlé houby aneb Kdy pomůže aplikace a kdy volat mykologa: Průvodce určováním jedlých hub i pro neznalé
7 foto Hodnocení 1× Jak čistit houby před vařením? Důkladnost se vám tisíckrát vrátí v hotových jídlech
5 foto Hodnocení 5× Jaké koření do houbové omáčky? Základ omáčky ochutí drcený kmín i voňavé bylinky
Video Hodnocení 30× Houbový prášek šetří místo a houby si můžete dopřát kdykoli. Zkuste ho podle videonávodu
5 foto Hodnocení 21× Pýchavka neboli vatovec: Máme pro vás tipy na nejchutnější zpracování této houby
4 foto Hodnocení 39× Bedly jsou oblíbeným houbařským úlovkem. Umíte je bezpečně poznat a chutně upravit?
7 foto Hodnocení 2× Chyby při zavařování hub: Pečlivý výběr je nutností, stejně jako jejich předvaření
Velká houbová mapa 2024: Kam vyrazit pro hříbky v jižních Čechách, kam na Moravě nebo na Vysočině? Přehled pro celou ČR
7 foto Hodnocení 4× 5 častých chyb při zpracování lesních hub: Vyhněte se chybám i jejich následkům
Mykolog Petr Souček radí, kam se vydat na houby a jak i z dálky poznat, že se asi vrátíte s plným košíkem
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Ice cream tacos: Neobvykle servírovaná zmrzlina v tortilách vypadá efektně, posypaná čokoládou a oříšky je neodolatelná
Kukuřice poroste i na zahradě. Teplomilná rostlina potřebuje vláhu a je citlivá na zimu, proto je lepší ji předpěstovat a sázet později