Čočka na kyselo podle kuchařské legendy Viléma Vrabce: Voní tymiánem i citronem a takto připravená zachutná všem
Vynikající brokolicové karbanátky: Snadný recept a pečení v horkovzdušné fritéze usnadní přípravu skvělého jídla
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
Pažitkové květy jsou skvělý pomocník v kuchyni: Jejich česneková chuť vyladí pomazánky, polévky i obyčejné máslo
10 foto Hodnocení 4× Jedlé květy jsou krásnou ozdobou. Které jsou ty nejoblíbenější a jak je používat?
9 foto Hodnocení 1× Jak udělat slanou jedlou kytici? Stačí oblíbené dobroty, špejle a trochu fantazie
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
6 foto Hodnocení 10× Jak využít květy pažitky? Krásně ozdobí chutnou polévku či chléb s pomazánkou
Video Hodnocení 497× Jak připravit bezovou šťávu zastudena? Je báječně osvěžující, trvanlivá a levná
Hodnocení 16× Co udělat s květy pažitky: Fialové paličky se hodí k dekoraci, k jídlu i k naložení
5 foto Hodnocení 14× Zdobení živými květy ve sladké kuchyni: Krása květin zajistí dezertu luxusní vzhled
8 foto Expertka na jedlé kytky Jana Vlková: Květy pažitky jsou výborné do salátů a ochutí máslo, doporučuji ale zkusit i květy cibule a česneku
Hodnocení 28× Jak pěstovat lichořeřišnici? Další z řady nenáročných letniček vám prozáří zahradu i ozdobí saláty
Hodnocení 27× Lichořeřišnice je skvělá do salátů a na zdobení jídel. Jak chutná a proč ji pěstovat
Hodnocení 16× Měsíček lékařský zdobil zahrádky našich babiček a uplatní se i dnes. Péče mu stačí jen minimální
Jídelní rozmary slavných: Kvůli roli Brigit Jonesové jedla Renée Zellwegerová 20 koblih denně, dnes si ráda pochutná na fish and chips