Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Hodnocení 122× Jak připravit makovou náplň? Naučíme vás nejlepší makovou náplň do buchet a koláčů
Koláčové dobroty od Marcely: Vynikající kynuté koláčky se švestkami podle jejího receptu a rad upečete hravě
9 foto Hodnocení 225× Který cukr dáváme do drobenky? Poradíme hned několik možností, jaký cukr vybrat
17 foto Borůvkové koláče od finalistky Peče celá země Terezy: Voní máslem, ovocem i rumem, nadchnou skvělou drobenkou
11 foto Hodnocení 130× Jak uchovat buchty čerstvé? Poradíme, jak je skladovat, aby nebyly vysušené
18 foto Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první
11 foto Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
8 foto Sylvie z Peče celá země: Proklínala jsem se za to, že jsem na vlastní svatbu pekla pro šedesát lidí, vzpomíná se smíchem
10 foto Hodnocení 110× 5 častých chyb při skladování máku: Poradíme, jak mák uložit, aby vydržel co nejdéle
Hodnocení 117× Proč jsou koláče tvrdé a jak tomu předejít? Rozhodující je teplota i čerstvost surovin
5 foto Husí koláčky z kynutého těsta podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Sádlem vonící pochoutka ze zbytků husí pečínky
4 foto Hodnocení 63× Jak péct svatební koláčky: Poradíme vám, jaké si máte připravit těsto a náplně
Masopustní tvarohové koblihy krok za krokem: Důležité je pohlídat hustotu těsta a správnou teplotu oleje na smažení