Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
12 foto Ceny vánočních kolekcí 2025: Připravte se na zdražení a dávejte si pozor na nový trik výrobců
10 foto Retro okénko: Vánoční kolekce byly za socialismu oblíbené. Půlkilová vyšla na 35 Kčs, rodiny s dětmi je fasovaly od ROH
20 receptů 20 tipů na valentýnské snídaně do postele: Co by potěšilo jeho nebo ji o svátku zamilovaných
7 foto Příběh vánoční kolekce: Prodávaly se v Tuzexu a sloužily i jako úplatky. Jednopatrová stávala 48 Kčs
Retro okénko: Arabesky aneb vánoční chuť dětství. Oblíbené želé bonbony úspěšně konkurovaly kolekcím i salonkám
Jak správně naložit maso na řízky, aby byly křehké a šťavnaté: Použít můžeme kefír, citron i jednu obyčejnou surovinu