Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 902 kJ / 2 606 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,50 g |
Tuky | 153,30 g |
Vláknina | 120,00 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 180,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vykostěné koleno, bůček nebo žebra nakrájíme na větší kousky, cibuli nahrubo, česnek na plátky, dáme do větší mísy, přidáme olej, koření. Všechno řádně zpracujeme a dáme do ledničky přes noc odpočinout (i dva dny neškodí).
Krok 2: Přendáme na velký plech, pěkně a s láskou rozprostřeme, nahoru dáme alobal, pořádně utěsníme kolem plechu, šoupneme do trouby na cca 160°C.
Krok 3: Po 1/2 hodině vytáhneme, podlijeme vodou či vývarem a dáme zpět do trouby, tento postup opakujeme do změknutí masíčka cca 2 hodiny.
Krok 4: Na posledních 30 minut sundáme alobal, ať to má barvičku a kůrčičku. Jako příloha jsou vhodné vařené nebo opékané brambory, ale klidně i chlebík. Samosebou zelenina jakákoliv či salát.
Zveřejněno 3. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koleno alá synátor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqrA
Moje poznámka
Koleno alá synátor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqrA
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové koleno zadní,
jak vykostit koleno,
vykoštěné koleno,
al kolena,
koleno ala bazant,
vepřové koleno ala bažant,
koleno a la bazant,
vepřové koleno přední nebo zadní,
zadní koleno recept,
vepřové zadní ci předni na koleno,
zadní vepřové koleno,
vykostěné koleno na gril,
recepty z vykoštěného kolena,
vepřové koleno a la bažant,
přední koleno,
jak koleno na gril predni nebo zadni,
vařene koleno přední,
vepř koleno alá bažanta,
koleno jako ala bažant,
vitana pecene koleno recept
Suroviny:
koleno vepřové,
bůček,
slanina,
cibule,
česnek,
koření steak chilli & šípek,
olej
Komentáře (17)