Jak usmažit vinnou klobásu, aby nepopraskala: Řezník Kšána prozrazuje jednoduchý trik, aby byla křupavá
Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Retro okénko: UHO neboli univerzální hnědá omáčka může být skvělým základem mnoha jídel. Podle tohoto receptu se povede každému
Vývar z vepřových kostí si zaslouží péči. Pečené kosti a pomalé tažení mu dodají sílu a fantastickou chuť
14 foto Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!
Tvarohový mazanec bez kynutí je krásně vláčný a voní rumem a citronem. Příprava je snadná a zvládne ji každý