Kostelecké jelení maso
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 396 kJ / 1 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,28 g |
Tuky | 63,47 g |
Vláknina | 11,73 g |
Cholesterol | 227 mg |
Sodík | 996 mg |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 31,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Recepty od Dony-mnou mírně upraveno
Pro milovníky zvěřiny a jemně navinulých omáček. SKVĚLÉ!!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2014 19:01
8. 1. 2014 18:47
Jani mě by určitě chutnalo,mňam
6. 1. 2014 13:53
6. 1. 2014 09:42
4. 1. 2014 17:39
4. 1. 2014 15:50
4. 1. 2014 15:37
4. 1. 2014 13:48
4. 1. 2014 13:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 3 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 4 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 11 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 58 minutami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 1 hodinou
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 1 hodinou
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 2 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 2 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty z jeleního masa příprava jeleního masa pokrmy z jelena recept z jeleního masa recepty z jelena jelení maso na zelenině jelení výpečky jelení přední jelení krk recept jelen recepty pokrmy z jeleního masa jelení krk recepty jelenní maso recepty recepty s jeleního masa pokrm z jelena jelení recepty výpečky z jeleního masa jeleni jjelenní maso recepty jelení krk priprava
Suroviny: maso jelení, slanina uzená, máslo, mrkev, petržel, celer, cibule, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, koření hřebíček, tymián, ocet, cukr krystal, šťáva citronová, víno červené suché, marmeláda rybízová, jíška tmavá hotová, sůl, masox
Kostelecké jelení maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wV2
9 názorů