Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
4 foto Hodnocení 4× Křepelky v naší kuchyni: Mají stejné využití jako kuřata, ale ještě něco navíc
5 foto Hodnocení 47× Jak dlouho vařit křepelčí vajíčka? Vyberte si naměkko, nahniličko nebo natvrdo
5 foto Hodnocení 26× Jak skladovat křepelčí vajíčka a jak dlouho nám vydrží? A k čemu jsou vlastně dobrá?
Hodnocení 38× Desatero rad na téma křepelčí vajíčka: Poradíme s přípravou těchto malých vajec plných vitamínů
Pravá gulášová polévka: Maso je třeba nejprve prudce opéct a papriku přidat ve správný okamžik, aby nezhořkla
Bůček pečený v jogurtu s majoránkou: Lahodné marinované maso bez kůže je křehké a jemné, voní bylinkami
Skromné vaření: Znáte kocmrdu? Levný staročeský pokrm z brambor překvapí úžasnou chutí. A vyjde jen na pár korun
Zapečené vepřové plátky se slaninou, sýrem a smetanovou omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 hadikuze 30 min