Křepelčí mls
Ochutnejte tyto skvělé jednohubky, které jistě potěší hosty na vašich oslavách. Plátek rohlíku potřete pomazánkou ze žloutků, pomazánkového másla a hořčice. Každý kousek ozdobíte půlkou křepelčího vejce, kouskem kapie nebo ančovičky a petrželovou natí.
Suroviny pro 36 kusů
36kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 478 kJ / 1 070 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,90 g | 
| Tuky | 85,25 g | 
| Vláknina | 1,20 g | 
| Cholesterol | 2,16 g | 
| Sodík | 1,21 g | 
| Sůl | 2,95 g | 
| Sacharidy | 18,25 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Křepelčí vajíčka uvaříme natvrdo (cca 2 minuty) a po vychladnutí oloupeme.
	Krok 2: Do misky dáme pomazánkové máslo, hořčici, vaječné žloutky, sůl, pepř a petrželovou nať. Všechny suroviny smícháme do celistvé žloutkovo-hořčicové hmoty.
	Krok 3: Uvařená a oloupaná křepelčí vajíčka opatrně přepůlíme. Z rohlíků nakrájíme 36 jednohubek a za pomocí cukrářského sáčku, do kterého vložíme všechnu žloutkovo-hořčicovou pomazánku, na každé jednohubce utvoříme hnízdo pro křepelčí vajíčko.
	Krok 4: Do vzniklého pomazánkového hnízda opatrně vtlačíme půl křepelčího vejce. Dle chuti zdobíme kouskem sterilované kapie nebo kouskem filetu z ančovičky. Na závěr ozdobíme petrželovou natí a před podáváním dáme vychladit do lednice.
Zveřejněno 29. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Křepelčí mls
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6qY
Moje poznámka
					
				
Křepelčí mls
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6qY
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							křepelčí vejce, 
						
						
							křepelčí vajíčka recepty, 
						
						
							křepelčí vajíčka, 
						
						
							krepelci vajicka doba vareni, 
						
						
							křepelčí vejce recept, 
						
						
							jak dlouho vařit křepelčí vajíčka, 
						
						
							jak dlouho se vaří křepelčí vejce, 
						
						
							křepelčí vejce recepty, 
						
						
							vaření křepelčích vajec, 
						
						
							křepelčí vejce doba vaření, 
						
						
							jak dlouho vařit křepelčí vejce, 
						
						
							křepelčí vejce jak dlouho vařit, 
						
						
							křepelčí vajíčka recept, 
						
						
							křepelčí vejce cena, 
						
						
							recepty z křepelčích vajec, 
						
						
							křepelčí vejce vaření, 
						
						
							recepty z křepelčích vajíček, 
						
						
							doba vaření křepelčích vajec, 
						
						
							jak uvařit křepelčí vejce, 
						
						
							jak dlouho se vari křepelci vajicka
						
					
						Suroviny:
						
							vajíčka křepelčí, 
						
						
							pomazánkové máslo bez příchuti, 
						
						
							žloutek, 
						
						
							hořčice dijonská, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							nať petrželová, 
						
						
							kapie sterilovaná, 
						
						
							filet z ančoviček, 
						
						
							rohlík
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (31)
!top receptytoprecepty.cz!dobrota!!
...proč?
...protože
Mám radost, že chutná - moc pěkné a díky za foto
Tesco