Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
Hodnocení 210× Jak dlouho vydrží kysané zelí? Když dodržíte tyto podmínky, vydrží vám až do jara
5 foto Hodnocení 42× Domácí cider: Z jablečného moštu můžete vyrobit lahodný, mírně kvašený nápoj
9 foto Hodnocení 108× Jak dlouho nechat zelí kvasit? Ke skvělé chuti je potřeba dopřát mu dostatek času
Kysané zelí ze sudu krok za krokem: Od krouhání přes udusání po kvašení. Důležité je správné množství soli a pečlivá hygiena
7 foto Hodnocení 769× Jak udělat kysané zelí do sklenic? I bez soudku vydrží dlouho a báječně chutná
5 foto Hodnocení 49× Jak fermentovat zeleninu? Tu bychom měli konzumovat pravidelně, posiluje naše zdraví
5 foto Hodnocení 24× Časté chyby při kvašení zeleniny: Poradíme vám, na co dbát a čemu se vyhnout
5 foto Sezona burčáku začíná! Před 20 lety stál litr 44 Kč, dnes za něj dáte skoro stovku, ale oproti loňsku nezdražil
7 foto Hodnocení 75× Časté chyby při výrobě kvašáků: Vyvarujte se jich a podpořte tak zdravé kvašení
5 foto Hodnocení 44× Hlávkové zelí v naší kuchyni: Je levné, chutné, zdravé a dostupné po celý rok
11 foto Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce
4 foto Hodnocení 49× Jak odebírat kysané zelí, aby vydrželo co nejdéle. Dodržujeme několik pravidel
Kimchi: Do vitaminy nabité korejské varianty kysaného zelí patří mrkev i ředkev a pikantní chuť dodá speciální pasta
Netradiční zavářky a vložky do polévek: Zkusili jste kapří knedlíčky, masový puding nebo bylinkové kapání?
32 foto Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář