Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
5 foto Hodnocení 37× Jak fermentovat zeleninu? Tu bychom měli konzumovat pravidelně, posiluje naše zdraví
5 foto Hodnocení 22× Časté chyby při kvašení zeleniny: Poradíme vám, na co dbát a čemu se vyhnout
5 foto Sezona burčáku začíná! Před 20 lety stál litr 44 Kč, dnes za něj dáte skoro stovku, ale oproti loňsku nezdražil
7 foto Hodnocení 72× Časté chyby při výrobě kvašáků: Vyvarujte se jich a podpořte tak zdravé kvašení
5 foto Hodnocení 43× Hlávkové zelí v naší kuchyni: Je levné, chutné, zdravé a dostupné po celý rok
11 foto Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce
4 foto Hodnocení 33× Jak odebírat kysané zelí, aby vydrželo co nejdéle. Dodržujeme několik pravidel
Kimchi: Do vitaminy nabité korejské varianty kysaného zelí patří mrkev i ředkev a pikantní chuť dodá speciální pasta
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice? Stačí jen tři základní ingredience, správný postup a v lednici vydrží celý rok
Domácí jablečný ocet jen ze tří surovin: Recept podle návodu našich babiček zvládne každý, domácí ocet pak nemá chybu
Jak na dokonalé domácí kysané zelí? Jednoduchý postup zaručí dobrý výsledek i v paneláku, stačí dodržet několik zásad
Kvašená zelenina je snadnou variantou nakládání. Kromě zelí a okurek báječně chutnají i fermentované papriky, cibule nebo ředkvičky
Hodnocení 107× Kolik soli dát do kvašáků? Letní kvašené okurky mají báječnou chuť. Potřebují ale správnou dávku soli
Hodnocení 228× Jak připravit výborné kvašáky. Hledáte jednoduchý recept na kvašené okurky? Přesně takový pro vás máme
Jídelní rozmary slavných: Herec Antonio Banderas má svou restauraci s příznivými cenami, kde vaří i klasickou španělskou paellu
10 foto Holka u plotny radí: Falešný hamburger z plněných vajíček se slaninou, rajčaty a salátem skvěle chutná a snadno se dělá