Pozor na banánový trik v obchodech! Zákazníci si radí, jak ušetřit, přitom jim hrozí pokuta 50 tisíc korun a ostuda jak řemen
Upekli jsme svatomartinské rohlíčky podle Míši Landové: Perfektní křehké těsto a voňavou náplň už budete připravovat vždy
Hodnocení 205× Jak dlouho vydrží kysané zelí? Když dodržíte tyto podmínky, vydrží vám až do jara
5 foto Hodnocení 41× Domácí cider: Z jablečného moštu můžete vyrobit lahodný, mírně kvašený nápoj
9 foto Hodnocení 102× Jak dlouho nechat zelí kvasit? Ke skvělé chuti je potřeba dopřát mu dostatek času
Kysané zelí ze sudu krok za krokem: Od krouhání přes udusání po kvašení. Důležité je správné množství soli a pečlivá hygiena
7 foto Hodnocení 733× Jak udělat kysané zelí do sklenic? I bez soudku vydrží dlouho a báječně chutná
5 foto Hodnocení 47× Jak fermentovat zeleninu? Tu bychom měli konzumovat pravidelně, posiluje naše zdraví
5 foto Hodnocení 22× Časté chyby při kvašení zeleniny: Poradíme vám, na co dbát a čemu se vyhnout
5 foto Sezona burčáku začíná! Před 20 lety stál litr 44 Kč, dnes za něj dáte skoro stovku, ale oproti loňsku nezdražil
7 foto Hodnocení 75× Časté chyby při výrobě kvašáků: Vyvarujte se jich a podpořte tak zdravé kvašení
5 foto Hodnocení 43× Hlávkové zelí v naší kuchyni: Je levné, chutné, zdravé a dostupné po celý rok
11 foto Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce
4 foto Hodnocení 45× Jak odebírat kysané zelí, aby vydrželo co nejdéle. Dodržujeme několik pravidel
Kimchi: Do vitaminy nabité korejské varianty kysaného zelí patří mrkev i ředkev a pikantní chuť dodá speciální pasta
10 foto Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 Marie Svarcova 15 min