Čingischán: Krutý bojovník a sjednotitel Mongolska jedl polévku z pečeného vlka a masové koláče s „čertovým lejnem“
Vyzkoušeli jsme stahování kůže z lososa pomocí flambovací pistole: Když víte, jak na to, za chvilku máte hotovo
Šunka s tvarem přímo do rohlíku: Otestovali jsme horkou novinku a víme, zda stojí za to pro ni vyrazit
7 foto Hodnocení 30× Časté chyby při výrobě kvašáků: Vyvarujte se jich a podpořte tak zdravé kvašení
Hodnocení 8× Jak využít lák z kvašených okurek? Výborně ochutí fazolovou omáčku nebo koprovou polévku
Hodnocení 43× Kvašáky jsou oblíbenou lahůdkou. Podle těchto receptů vám vydrží až do další sezony
5 foto Hodnocení 66× Máte mnoho přerostlých okurek? Připravte si z nich oblíbené kvašáky, americké okurky nebo lahodný salát
5 foto Hodnocení 60× Desatero rad na téma zavařování okurek: Křupavé a kořeněné okurky s námi snadno zvládnete
Hodnocení 79× Kolik soli dát do kvašáků? Letní kvašené okurky mají báječnou chuť. Potřebují ale správnou dávku soli
Hodnocení 168× Jak připravit nejlepší kvašáky. Ochutnejte výborné křupavé okurky jedinečné chuti podle rodinných receptů
Hodnocení 10× Okurky máme rádi pro jejich křupavost a dietetické vlastnosti. Kromě salátů a kvašáků jsou vhodné i na pleťovou masku
Hodnocení 38× Kopr může mít v kuchyni všestranné použití. Nemusí být nutně jen součástí kulajdy a omáčky
Holka u plotny radí: Tajemství dokonalého leča tkví ve správném postupu. Chuti pomůže i papriková pasta a maďarská klobása
Z kulinární historie: Čínská kuchyně má 18 tisíc let dlouho tradici, ale rajčata a pro ni typické chilli papričky přinesli až Evropané
Královské chutě: Britský princ George miluje obyčejnou zmrzlinu ze supermarketu a na přípravu snadné špagety carbonara