Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
První republika s Kristinou: Luxusní sýrový koláč jen z 5 surovin je hotový raz dva, nestojí jmění a chutná všem
Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
7 foto Hodnocení 14× Laskonky jsou sněhové zákusky. Koupíme je v cukrárně, ale ty domácí nemají chybu
11 foto Svátky slavných: Vítězka MasterChefa Besky peče cukroví pro celou rodinu. K večeři bych si ale nejraději dala deset řízků, říká
Retro okénko: 5 skvělých zákusků socialistických cukráren. Na tehdejší rakvičky, věnečky či kremrole by se dnes stály fronty
Hodnocení 12× Domácí griliáš využijeme do jogurtu, kaší, pohárů či krémů. Poradíme, jak ho připravit
Jak podle cukráře Josefa Maršálka dovést k dokonalosti laskonky a makronky? Fígl je v přípravě italského a švýcarského sněhu
7 foto Laskonky s citronovým krémem podle Josefa Maršálka: Díky speciálně připravovanému pudinku jsou vláčné a božsky chutnají
Hodnocení 24× Znáte hříšnou dobrotu zvanou griliáš? Vyzkoušejte jednoduchý návod na dokonalé spojení ořechů a karamelu
Hodnocení 122× Kokosové laskonky: Cukroví, které "křupne", a zároveň se rozplývá na jazyku. Pochutnají si i celiaci, laskonky jsou totiž bezlepkové
Hodnocení 251× Které zákusky z cukrárny jste měli nejraději? Máme recepty i vychytávky na většinu z nich
Holka u plotny radí: Jihočeské bosáky z brambor a dýně vypadají lákavě a chutnají božsky. K přípravě stačí jen tři suroviny