Hitem internetu je majonéza z volského oka: Stačí přidat jen olej a hořčici, rozmixovat, dochutit a máte do pár minut hotovo
Jak připravit nejlepší jablečnou náplň do závinu, aby chutnala božsky a nerozmáčela těsto? Poradíme i začátečníkům
11 foto Hodnocení 4× Švestkové knedlíky jsou hitem začínajícího podzimu. Z jakého těsta je máte nejraději?
4 foto Hodnocení 82× Jak se dělá krém do věnečků? Ani jednoho výběru báječného krému nebudete litovat
Video Hodnocení 6× Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN: Sypané tvarohem jsou dokonalé
5 foto Hodnocení 11× Jak udělat báječné odpalované těsto? Hravě jej zvládnete v 6 snadných krocích
5 foto Hodnocení 63× Jak se dělá krém do větrníků? I malé dítě ví, že větrník je plněný dvěma krémy
Žloutkové věnečky: Kombinace dobře připraveného odpalovaného těsta a máslového krému s vůni rumu je božská
8 foto Hodnocení 153× Jakou mouku do ovocných knedlíků? Díky správné volbě budou výborné a nadýchané
10 foto Buchty po ránu: Francouzské větrníčky s krémem diplomat podle Josefa Maršálka jsou krásně křupavé a voní mandarinkami
Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky
5 foto Hodnocení 196× Jakou mouku na věnečky z odpalovaného těsta? Tradiční zákusek vás vrátí do dětství
8 foto Hodnocení 3× Odpalované těsto: Lze ho využít ve sladké i slané kuchyni. Přesvědčte se sami
Video Hodnocení 30× Jak připravit věnečky z odpalovaného těsta? Podle videa to zvládne úplně každý
8 foto Náš život s celiakií: Bezlepkové churros pro Áňu. Snadno se dělají a skvěle chutnají s čokoládovým krémem
8 foto Hodnocení 11× Chyby při přípravě odpalovaného těsta: Nenechte se zastrašit složitější přípravou
6 foto Hodnocení 5× Větrník ve tvaru dortu: Konečně pořádná porce moučníku pro milovníky větrníků
7 foto Hodnocení 84× Druhy těsta: Víte, k čemu které použít? Otestujte své znalosti v zábavném kvízu
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
Houbaři zaplatili pokutu 180 tisíc: Nedbali na to, kde smí sbírat, místo smaženice mají finanční problémy
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“