Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Žloutkové věnečky: Kombinace dobře připraveného odpalovaného těsta a máslového krému s vůni rumu je božská
8 foto Hodnocení 149× Jakou mouku do ovocných knedlíků? Díky správné volbě budou výborné a nadýchané
10 foto Buchty po ránu: Francouzské větrníčky s krémem diplomat podle Josefa Maršálka jsou krásně křupavé a voní mandarinkami
Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky
5 foto Hodnocení 194× Jakou mouku na věnečky z odpalovaného těsta? Tradiční zákusek vás vrátí do dětství
8 foto Hodnocení 2× Odpalované těsto: Lze ho využít ve sladké i slané kuchyni. Přesvědčte se sami
Video Hodnocení 28× Jak připravit věnečky z odpalovaného těsta? Podle videa to zvládne úplně každý
8 foto Náš život s celiakií: Bezlepkové churros pro Áňu. Snadno se dělají a skvěle chutnají s čokoládovým krémem
8 foto Hodnocení 11× Chyby při přípravě odpalovaného těsta: Nenechte se zastrašit složitější přípravou
6 foto Hodnocení 5× Větrník ve tvaru dortu: Konečně pořádná porce moučníku pro milovníky větrníků
7 foto Hodnocení 84× Druhy těsta: Víte, k čemu které použít? Otestujte své znalosti v zábavném kvízu
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Video Hodnocení 71× Jak zvládnout odpalované těsto tak, aby bylo vaší chloubou. Videonávod vám pomůže
7 foto Kávová granola zasytí i dodá energii. Křupavost zajistí obalení v sirupu z medu a másla a poté pečení na nízkou teplotu
Cukrář Josef Maršálek radí, jak zajistit, aby buchty nebyly vysušené. Klíčem k úspěchu je hlavně neuspěchat přípravu
Cukroví bez vážení: Jak na hrnečkové linecké, vanilkové rohlíčky, pracny, perníčky i dokonalá vosí hnízda