Herečka Amanda Tapping z Hvězdné brány míří do Prahy: Plukovnice Carterová miluje kuře, při vaření se ale drží jedné zásady
Legendární ruská vejce proslavil kdysi automat Koruna. Tahle retro svačinka chutná podle receptu ČSN božsky dodnes
KVÍZ: Máte rádi chlebíčky? Víte, na které patří máslo nebo co je slavný Henry? Otestujte si své znalosti
5 foto Hodnocení 1× Jak ohřát řízek, aby byl křupavý? Vhodný ohřev zajistí řízky křupavé jako začerstva
9 foto Hodnocení 972× Jak ohřát řízek? Poradíme hned 4 způsoby, jak mít řízek chutný i po ohřátí
10 foto Hodnocení 360× Jak nejlépe ohřát houskový knedlík? Poradíme 2 varianty snadného ohřívání
5 foto Hodnocení 58× Jak správně ohřát klobásu? Takto si na ní skvěle pochutnáte, aniž by praskla
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde
Uvařené těstoviny ohřejete snadno bez ztráty jejich chuti i tvaru: Dokáže to i amatér, stačí pánev, trouba nebo pára
8 foto Hodnocení 31× Jak poznat dobře ohřátou klobásu? Poradíme dva tipy pro dokonale připravenou uzeninu
Řezník Čejka radí, jak ohřívat párky, aby nepopraskaly: Tyhle tři postupy zaručí šťavnatou chuť a dokonalý vzhled uzeniny
8 foto Hodnocení 20× Jak dlouho vařit klobásu? Uzeniny je třeba ohřívat pozvolna na nízkém stupni
12 foto Hodnocení 6× Kupované vafle můžete jíst rovnou nebo je ohřát, aby chutnaly jako čerstvě upečené
Svátek matek se u nás slaví již 100 let. Maminku určitě potěšíte snídaní do postele, muffiny nebo těmito sušenkami
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar