Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
4 foto Hodnocení 25× Jak ohřát párky v horkovzdušné fritéze? Poradíme trik, který zajistí křupavost
5 foto Hodnocení 1× Jak ohřát řízek, aby byl křupavý? Vhodný ohřev zajistí řízky křupavé jako začerstva
9 foto Hodnocení 972× Jak ohřát řízek? Poradíme hned 4 způsoby, jak mít řízek chutný i po ohřátí
10 foto Hodnocení 360× Jak nejlépe ohřát houskový knedlík? Poradíme 2 varianty snadného ohřívání
5 foto Hodnocení 61× Jak správně ohřát klobásu? Takto si na ní skvěle pochutnáte, aniž by praskla
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde
Uvařené těstoviny ohřejete snadno bez ztráty jejich chuti i tvaru: Dokáže to i amatér, stačí pánev, trouba nebo pára
8 foto Hodnocení 31× Jak poznat dobře ohřátou klobásu? Poradíme dva tipy pro dokonale připravenou uzeninu
Řezník Čejka radí, jak ohřívat párky, aby nepopraskaly: Tyhle tři postupy zaručí šťavnatou chuť a dokonalý vzhled uzeniny
8 foto Hodnocení 20× Jak dlouho vařit klobásu? Uzeniny je třeba ohřívat pozvolna na nízkém stupni