Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
7 foto Hodnocení 9× Jak dochutit zelňačku? Připravte si tuto polévku přesně podle vašich představ
8 foto Hodnocení 5× Jak ochutit filet lososa? Přirozená chuť ryby vynikne za použití minima koření
7 foto Hodnocení 2× Kdy se solí vývar? Správným postupem si zajistíte jeho lahodnou a vyváženou chuť
7 foto Hodnocení 1× Čím ochutit dušenou zeleninu? Chuť zeleniny doplní máslo, bylinky i pražená semínka
11 foto Hodnocení 2× Koriandr v kuchyni: Touto opomíjenou bylinkou dochutíte maso, houby i čatní
Hodnocení 50× Jak připravit dýňový sirup? Dokonale ochutí horkou kávu, ovesnou kaši či palačinky
6 foto Hodnocení 19× Kdy přidat ocet do omáčky? Načasování je důležité stejně jako jeho množství
6 foto Hodnocení 6× Už vás nebaví klasický okurkový salát s octovou zálivkou? Máme pro vás zajímavé variace
6 foto Hodnocení 4× Jaké rostliny pěstovat na zelenou nať. Máme pro vás přehled těch nejoblíbenějších
10 foto Hodnocení 40× Pečený česnek: Skvělá delikatesa je výtečná k bagetám, do pomazánek i polévek
5 foto Hodnocení 5× Kolik smetany patří do svíčkové omáčky? Záleží na množství masa i na vašem zvyku
5 foto Hodnocení 42× Kdy solit maso na guláš? Poradíme, kdy je ten správný okamžik pro osolení masa
11 foto Hodnocení 149× Jaký krém k jakému cukroví? Poradíme, jaké jsou nejlepší chuťové kombinace
6 foto Hodnocení 32× Jak ochutit tradiční omáčky? Víte jaké koření použít, aby omáčky chutnaly báječně?
Hodnocení 154× Jak používat tofu ve studené kuchyni. Lze jej naložit a připravit z něj chutnou pomazánku
8 foto Expertka na jedlé kytky Jana Vlková: Květy pažitky jsou výborné do salátů a ochutí máslo, doporučuji ale zkusit i květy cibule a česneku
Anglický král Vilém I. Dobyvatel trval na etiketě u stolu. Zakázáno bylo olizovat si prsty, plivat, říhat i pokládat lokty na stůl