Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
4 foto Hodnocení 24× Jak ohřát párky v horkovzdušné fritéze? Poradíme trik, který zajistí křupavost
5 foto Hodnocení 1× Jak ohřát řízek, aby byl křupavý? Vhodný ohřev zajistí řízky křupavé jako začerstva
9 foto Hodnocení 972× Jak ohřát řízek? Poradíme hned 4 způsoby, jak mít řízek chutný i po ohřátí
10 foto Hodnocení 360× Jak nejlépe ohřát houskový knedlík? Poradíme 2 varianty snadného ohřívání
5 foto Hodnocení 61× Jak správně ohřát klobásu? Takto si na ní skvěle pochutnáte, aniž by praskla
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde
Uvařené těstoviny ohřejete snadno bez ztráty jejich chuti i tvaru: Dokáže to i amatér, stačí pánev, trouba nebo pára
8 foto Hodnocení 31× Jak poznat dobře ohřátou klobásu? Poradíme dva tipy pro dokonale připravenou uzeninu
Řezník Čejka radí, jak ohřívat párky, aby nepopraskaly: Tyhle tři postupy zaručí šťavnatou chuť a dokonalý vzhled uzeniny
8 foto Hodnocení 20× Jak dlouho vařit klobásu? Uzeniny je třeba ohřívat pozvolna na nízkém stupni
Prdelačka z jelita: Chutná jak opravdová zabijačková polévka, přitom stačí přidat jen vývar a pár ingrediencí
Retro okénko: Tukožroutská polévka frčela za socialismu a oblíbená je dodnes. Slibuje zhubnutí až pěti kilogramů za 14 dní
Retro moučník štěpánskou omeletu si můžete připravit podle ČSN. Nadýchaný piškotový dezert báječně chutná s čerstvými jahodami