Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
Valašské pečáky: Na dozlatova opečené a křupavé brambory s vůní česneku stačí jen pár ingrediecí a na stole jsou za chvíli
9 foto Hodnocení 9× Jak připravit pečenou kořenovou zeleninu? Servírovat ji můžeme i jako hlavní chod
5 foto Hodnocení 27× Jak udělat zeleninu v troubě? Pečená chutná skvěle jen tak nebo jako příloha
7 foto Hodnocení 12× Zelenina nebo bylinky naložené v oleji jsou výbornou chuťovkou, polotovarem i přílohou
9 foto Hodnocení 16× Pečené papriky: S olivovým olejem, česnekem a octem získáme opravdovou lahůdku
Pět způsobů, jak využít ředkvičky: Křupejte je v salátu, v pomazánce, uvařte je v polévce, upečte či osmažte
5 foto Hodnocení 63× Desatero rad na téma cuketa: Jak ji nejlépe využít a zpracovat do výtečných pokrmů
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně